Om kakor (cookies)

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker webbplatsen kan webbläsaren använda den för att visa sidorna enligt dina inställningar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats som använder kakor samtycka till att det lagras kakor på användarens dator och informeras om vad kakor används till och hur sådan användning förhindras.

Denna webbplats använder kakor för att få tillgång till bättre besöksstatistik. Viss information om användarna av webbplatsen lagras i ett statistikprogram. Vi använder dock anonymiseringsfunktioner så att av denna så ingen information som kan sammankopplas med någon individuell användare lagras.

Om du inte vill tillåta att kakor lagras på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också radera kakor som lagrats på din dator i efterhand. Hur du gör detta beror på vilken webbläsare du använder – du kan hitta mer information om detta i din webbläsares hjälpfunktion.

Mer information om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

”Do not track”-funktion i webbläsare

Webbplatsens statistikprogram respekterar webbläsarens ”Do not track”-inställningar. Nedan kan du välja att sätta på eller stänga av spårning.